Theater in het Klavier

THEATER IN HET KLAVIER

Meer dan sprookjes alleen.....

Vergaderen in het Klavier

Het Klavier beschikt over een intiem theater. Hier kunt u terecht voor evenementen, voorstellingen, vergaderingen en creatieve sessies. Het theater is multifunctioneel en flexibel, zo kan de tribune worden ingeklapt waardoor de capaciteit vergroot wordt. Wat het karakter van uw bijeenkomst ook is, wij zijn in staat elke sfeer neer te zetten. Zakelijk, feestelijk, groot of klein, eenvoudig, hi-tech of met een doordacht lichtplan.

Met een pand als Het Klavier is er ontzettend veel mogelijk, een ideale locatie voor het houden van diverse soorten bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen. We hebben multifunctionele ruimtes voor zowel grote als kleine groepen. Onze zalen zijn voorzien van alle moderne audiovisuele apparatuur, gratis draadloos internet en direct daglicht. Ons theater geeft net even dat extra’s mee!

Graag attenderen we u in het bijzonder op onze raadszaal. Deze stijlvolle raadszaal is niet alleen een trouwzaal, maar ook te huur als bijzondere conferentieruimte, voorzien van een geavanceerde conferentie-installatie met opnamemogelijkheid van beeld en geluid. Live streaming is mogelijk.
We verzorgen koffie, thee of andere drankjes en gezonde hapjes om het energiepeil op niveau te houden. Daarnaast regelen we graag een lunch of diner na afloop.

Wij denken graag met u mee. Door goed te luisteren naar uw wensen, komen we tot verrassende uitwerkingen met een eigen identiteit. U en uw gasten ervaren vakmanschap, gastvrijheid en creativiteit.

Alle informatie en mogelijkheden vindt u in onze banquetingmap

Download hem hier