Theater in het Klavier

THEATER IN HET KLAVIER

Meer dan sprookjes alleen.....

Schilderen Bij Anton

zo 29 apr 2018 | 12:00u

Ook dit jaar zal het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel gedurende 5 zondagen bruisen van creatieve activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Zondag 29 april wordt er gestart met medewerking van de kunstenaars van Place du Kiosk uit Loon op Zand. Iedereen die creatief bezig wil zijn kan aansluiten om te schilderen, beeldhouwen of te boetseren. Net zoals vorig jaar, zullen er iedere laatste zondag van de (m.u.v. 27 mei, vanwege het Pleinfestival) van 13.00 tot 16.00 uur activiteiten zijn op het Anton Pieckplein. Zondag 29 april wordt het seizoen geopend met de kunstenaars van Place du Kiosk uit Loon op Zand. Mensen die op het terras plaatsnemen voor een drankje worden van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de kunstenaars en met hen in gesprek te gaan over de hun kunstwerken. En zelf meedoen mag altijd, er wordt niet gekeken naar niveau en als je vragen hebt krijg je zeker tips en aanwijzingen. 


Oud hollandse kinderspelen
De Kaatsheuvelse kunstenaar Orno Mellema heeft voor deze gelegenheid een openingsprogramma samengesteld. Er is een vuurspuwer en voor de kinderen zijn er Oud-Hollandse spellen zoals steltlopen, hoela-hoep, touwtjespringen, tollen en kaatsen. Zin in een suikerspin? Zelfs dat is mogelijk ze worden verkocht voor €.1,00 per stuk en de opbrengst wordt gebruikt om weer nieuwe spellen aan te schaffen. Voor de kinderen is er gratis ranja.

Creatief bezig zijn
Pak je schildersezel, tekenpotlood, beeldhouwspullen of gitaar en kom naar het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Elke laatste zondag (m.u.v. 27 mei) van de maand van 13.00 tot 16.00 uur.