Theater in het Klavier

THEATER IN HET KLAVIER

Meer dan sprookjes alleen.....

Pleinfestival 2018

do 24 mei 2018 | 16:00u

Op donderdag 24 mei is er in en rondom de tent op het Anton Pieckplein de Efteling- familiemiddag. Samen met je moeder, je opa, je oom, je buurvrouw of wie dan ook, kun je van 16.00 tot 18.00 uur gezellig meedoen met allerlei gratis activiteiten. Deelname aan de tent-activiteiten is voor alle kinderen natuurlijk geheel gratis. Ook voor gratis ranja wordt gezorgd! De kermis al vanaf 16.00 uur open.

De Kick off! is weer terug als vanouds. Op vrijdagavond 24 mei 2018 zullen diverse bandjes hun talenten laten horen na gewonnen te hebben in diverse voorrondes. Je zou bijna spreken van een “stijlloze” avond, want werkelijk alle genres kunnen voorbij komen!

Afgelopen jaren heeft het pleinfestival het programma uitgebreid naar alle leeftijdscategorieën. Er was alleen nog 1 doelgroep waarvoor we niks hebben hadden kunnen bedenken, tot nu.. Vanaf 2018 zal het pleinfestival de vrijdagmiddag programmeren voor de senioren onder ons, zodat ook zij een leuk middagje uit hebben.
De Efteling vond dit een ontzettend mooi gebaar dat zij hebben besloten de seniorenmiddag voor 2018 te adopteren. Het zal dan ook de “Efteling Seniorenmiddag” zijn. En aangezien senioren een ruim begrip is…; iedereen die de leeftijdsgrens van 50 heeft gepasseerd, is van harte welkom voor de bingo van 10 rondes. Na 5 rondes zal er een pauze zijn met entertainment op het podium, zodat u even onder het genot van kopje koffie, thee, wijntje of misschien wel een glaasje advocaat met slagroom kunt ontspannen. Hierna zal de bingo hervat worden. Na afloop zal er wederom entertainment zijn en de gezellige mogelijkheid voor een hapje of drankje. De tent gaat om 13.00 uur open, 13.30 uur zal de bingo starten en we hopen de middag rond 17.30 uur te sluiten. Boekjes kosten € 5,- en de opbrengst van de boekjes zal geschonken worden aan een goed doel.

In 2017 was er op de Pleinparty de Q-Music drive in show met het foute uur. Honderden reacties op Facebook, nog meer personen getagt om te komen, een uitpuilende Pleintent en iedereen was laaiend enthousiast over de super geslaagde avond. Op advies van Q-Music maar zeker ook om gehoor te geven aan de vele verzoeken van onze trouwe bezoekers, hebben we besloten om voor de vrijdagavond van Pleinfestival 2018 de GEHELE FOUTE PARTY te boeken. Gegarandeerd een feest in de Pleintent te Kaatsheuvel en natuurlijk gratis toegang! Feesten jullie met ons mee? Nodig dan zeker al je vrienden uit om er een giga feest van te maken!

Pleinergy vormt sinds 2010 een super gezellig onderdeel van het Pleinfestival Kaatsheuvel. Zaterdagmiddag 26 mei van 13 tot 17 uur barst Pleinergy weer los voor alle kids van de basisschool en tieners. Van alles te doen en natuurlijk alles gratis! Van klussen tot springen en van dansvoorstellingen tot actieve workshops; aan alles is gedacht om de kids een fantastische middag te laten beleven. En onnodig om te zeggen natuurlijk…..maar alle deelnames zijn weer gratis hoor!

Op zaterdag avond staat het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel natuurlijk weer geheel in het teken van het populaire en gratis toegankelijke Meezingfestijn van het Pleinfestival 2018 (4 dagen feest).
Diverse artiesten, zowel regionaal als landelijk bekend, komen optreden in de Pleintent om de boel op z’n kop te zetten. Van meezingers tot feestmuziek, van nederrock tot levensliederen; je kunt van alles verwachten! In 2017 gaven oa Snollebollekes, Rob Grijsbach & Frans Duijts shows weg die in ons geheugen gegrift blijven staan, en dat zeker om die 1.000 personen die overal buiten de tent stonden om maar een glimp op te kunnen vangen. Voor 2018 zijn de artiesten Wolter KroesNelis Leeman, Chris Poldervaart, LawineboysHet Feestteam & Van Eigen Bodem al bekend gemaakt. Het programma start stipt om 19.30 uur met het optreden van Chris Poldervaart waarbij de presentatie uiteraard weer in de bekwame handen van Sjoerd Dijkstra & Eric Dankers is gelegd. De gratis toegankelijke avond zal eindigen om 24:00 uur. Maar kom op tijd om een plek in de tent te hebben! De Pleintent gaat gezien de verwachte drukte al open om 18.30 uur!

Het Braderiefestival mag uiteraard niet ontbreken tijdens het Pleinfestival 2018 (4 dagen feest) te Kaatsheuvel. Diverse winkeliers hebben een kraam voor hun deur, maar ook andere (Kaatsheuvelse) ondernemers presenteren zich op de Braderie. Er is van alles te zien, te proeven, te beleven! Vanaf 14 uur is in de Pleintent muziek en vanaf 15 uur gaan 2 bands elkaar op het podium afwisselen. Tevens nog vele attracties voor alle leeftijden en ook voor inwendige mens is volop aanwezig. Een ‘must be there’ dus!