Theater in het Klavier

THEATER IN HET KLAVIER

Meer dan sprookjes alleen.....

Contact

Het Klavier beschikt over een intiem theater met veel mogelijkheden! Zelf ervaren? Verblijd ons dan met uw bezoek of neem contact met ons op

Anton Pieckplein 2
5171 CV Kaatsheuvel

T (0416) 20 50 00
E welkom@theaterinhetklavier.nl

 


Route & Parkeren Theater in Het Klavier

Route
Vanuit de richting Waalwijk of Tilburg: u volgt de N261/Midden Brabantweg en neemt de afslag bij het Eftelinghotel naar Kaatsheuvel. U vervolgt uw weg alsmaar rechtdoor tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de afslag naar rechts, de Marktstraat. U vervolgt de weg tot aan de bocht die naar rechts afbuigt. Direct voor de bocht ziet u aan uw linkerhand een nieuw gebouw liggen in donkerbruin baksteen. Dit is Het Klavier, het spiksplinternieuwe gemeenschapshuis/gemeentehuis van Kaatsheuvel en Loon op Zand waar Bij Anton de koffie vers voor u wordt gezet!

Parkeren
Parkeren is gratis en kunt u het beste aan de Huygenstraat 73 in Kaatsheuvel, dat is  circa op 100 meter afstand van Het Klavier. Schuin tegenover de parkeerplaats ziet u nieuwe appartementen in donkerbruin baksteen. Daarachter ligt Het Klavier. Uiteraard kunt u ook direct voor de deur parkeren, navigeer dan op de Peperstraat in Kaatsheuvel. U mag hier een uur staan mét een blauwe parkeerschijf. Vanaf de Peperstraat bevindt de ingang zich aan de achterkant van het gebouw. De grote draaideur van Het Klavier kunt u niet missen vanaf het plein.